current views are: 3

14 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:11

Έντονη διαμαρτυρία Καραγκούνη-Καραχάλιου σε Τσακνή και Ταγματάρχη (φωτό)

Λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον οποίο υποδέχθηκαν οι κ. Λάμπης Ταγματάρχης και Διονύσης Τσακνής. 

Δημοσίευση 18:11’
αρθρο-newpost

Λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον οποίο υποδέχθηκαν οι κ. Λάμπης Ταγματάρχης και Διονύσης Τσακνής. 

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον οποίο υποδέχθηκαν οι κύριοι Λάμπης Ταγματάρχης και Διονύσης Τσακνής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδεύτηκε από τον κ. Τσακνή στον 4ο όροφο του Ραδιομεγάρου όπου βρίσκεται το γραφείο του. Στο διάδρομο ο πρόεδρος της ΕΡΤ είπε χαριτολογώντας στον κ. Μεϊμαράκη, «πάμε στο δικό μου γραφείο αυτή τη φορά, να αλλάξουμε για γούρι» καθώς την προηγούμενη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ είχε φιλοξενηθεί στο γραφείο του κ. Ταγματάρχη.

Πριν τον κ. Μεϊμαράκη είχαν φτάσει στο ραδιομέγαρο οι συνεργάτες του Νίκος Καραχάλιος και Κώστας Καραγκούνης, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους στους δύο επικεφαλής της δημόσιας τηλεόρασης για τις ύβρεις που εξαπέλυσε, όπως είπαν, εναντίον του κ. Μεϊμαράκη, το απόγευμα από την εκπομπή ONERT των Ροδίτη, Χρονά, ο εκδότης της Ακρόπολις, κ. Μαυρίκος.

«Αν ήταν άλλος πολιτικός αρχηγός κανονικά δεν έπρεπε να έρθει στο debate. Ήταν μεγάλη προσβολή για τον πρόεδρο της ΝΔ και έγινε στη χώρο σας», ακούστηκαν να λένε οι επιτελείς της ΝΔ στους κ. Τσακνή και Ταγματάρχη.


σχετικα αρθρα