Ανακατατάξεις στη «μάχη της πλατείας» για τα κόμματα, αφού όλα άλλαξαν τόπους για την κεντρική προεκλογική τους συγκέντρωση στην Αθήνα, σε σχέση με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας από την Ομόνοια τον Ιανουάριο, «μετακομίζουν» στο Σύνταγμα αύριο το βράδυ. 

Αλλάζει μέρος συγκέντρωσης και η Νέα Δημοκρατία, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επιλέγει την πλατεία Ομονοίας, με την προηγούμενη συγκέντρωση επί Αντώνη Σαμαρά να πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε ρίξει την «αυλαία» των προεκλογικών συγκεντρώσεων του «Ποταμιού» με δημόσια συζήτηση στον πολυχώρο ACRO στο Γκάζι, ενώ θα παραθέσει κεντρική προεκλογική ομιλία στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός».

Το ΠΑΣΟΚ, επί Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν από επτά μήνες είχε πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή του στο κλειστό του Σπόρτινγκ, ενώ χθες, η διάδοχός του στην προεδρία Φώφη Γεννηματά μίλησε στην πλατεία Κοτζιά.

Μετακόμιση και για το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα που άφησαν το Πεδίον του Άρεως για την πλατεία Συντάγματος.

Στο δημοτικό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω είχε μιλήσει τον Ιανουάριο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ γι' αυτές τις εκλογές, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πιο συγκεκριμένα στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.