Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Φλαμπουράρη άφησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την τελευταία του προεκλογική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βάλει πλαστά μηνύματα. Έχει παρασυρθεί τελευταία και στα θέματα διαφθοράς. Εγώ όλα στο φως τα θέλω, και τη λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα Τσίπρα. Αυτό που γίνεται τελευταία δεν είναι πολιτικός διάλογος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Τι σχέση ο κ. Παπαυσταύρου; Εάν έχει κάτι για τον κ. Παπασταύρου, ας πάει στον εισαγγελέα. Τώρα, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί τη ρητορική Καμμένου. Ο κ. Παπασταύρου δεν ήταν υπουργός Επικρατείας και κολλητός του κ. Τσίπρα. Δεν θα δηλητηριάσω την πολιτική ζωή του τόπου. Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια συζήτηση, δεν έχω ασχοληθεί, δεν με ενδιαφέρει και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιστρέψει με τον πολιτικό λόγο. Τόσο δηλητήριο βγάζει αυτή η συμπαθητική φατσούλα;» επεσήμανε.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αγαπημένος των καναλιών, αυτός πάει κρουαζιέρες. Είναι ηθική της Αριστεράς να κάνει ο ηγέτης της κρουαζιέρες, η ηθική της Αριστεράς το λέει αυτό;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.