Μία απρόσμενη επίσκεψη -σοκ θα λέγαμε για τους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν- που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ και «ξεροσταλιάζουν» έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, έγινε η αιτία  να πάρουν φωτιά τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα και να οργιάσουν  οι φήμες.

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος πέρασε το «κατώφλι» των κεντρικών γραφείων της Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. 

Με σπορ ντύσιμο -κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει- αλλά με πλατύ χαμόγελο χαιρέτησε πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εκείνη την στιγμή εκεί, και μάλιστα πολλοί έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

Κάποιοι από τους δημοσιογράφους επιχείρησαν να ακολουθούσουν τον Νίκο Νικολόπουλο, στον έκτο όροφο, που βρίσκονται τα γραφεία των Α. Τσίπρα και Ν. Παππά, κάτι όμως που δεν κατάφεραν, αφού το ασανσέρ που οδηγεί στον έκτο δεν τους «έκανε το χατίρι» γιατί  για τον συγκεκριμένο όροφο χρειάζεται «κλειδί», και έτσι δόθηκε πρόσβαση μόνο στον μαχητικό βουλευτή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος βγήκε από την Κουμουνδούρου  στις 15.25 ενώ να σημειώσουμε ότι είχε μπει στις 13.40 

Η συνάντηση ήταν εν γνώσει του Προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου και οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από την συνομιλία, που είχε με τον Ν. Παππά, με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση,  είδε και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ενώ μετά το τέλος της συνάντησης τον συνόδευσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις ακόμα και όταν του ζητήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει, ότι το περιεχόμενο της συνάντησης αφορούσε την συμμετοχή ή μη στην Κυβέρνηση. 

Όπως και να έχει όμως ένα ραντεβού του Γραμματέα της ΚΟ των ΑΝΕΛ. την επομένη της συνάντησης στον ίδιο χώρο Τσίπρα – Καμμένου,  σίγουρα έχει ένα ειδικό πολιτικό βάρος, αφού ο Ν. Νικολόπουλος αποκλείεται να είχε σχέση -στην παρούσα φάση- με την τηλεοπτική εκπομπή του, η οποία ήταν και ο μοναδικός «τηλεβόας» της ανατροπή του παλαιού συστήματος…  

Για να δούμε….