Την αποκάλυψη ότι... φανταζόταν τον Αλέξη Τσίπρα στο πλευρό της κόρης της έκανε η Αννα Βαγενά, η οποία είπε ότι ήθελε να κάνει το... προξενιό.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στα Παραπολιτικά πως όταν τον γνώρισε πριν από χρόνια, ήθελε να τον συστήσει στην κόρη της, Μαρία, ενώ έστειλε και ένα απολογητικό μήνυμα στην Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον είχα εντοπίσει από όταν μπήκε επικεφαλής στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Από τότε είπα ''αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός''. Και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά είπα: "Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου"».

Οπως εξομολογήθηκε, τότε δεν γνώριζε τη σχέση του κ. Τσίπρα με την κ. Μπαζιάνα, από την οποία ζήτησε συγνώμη μέσω της συνέντευξης. «Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση», πρόσθεσε η κ. Βαγενά.