Γεμάτο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας το αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τους φοιτητές… όλων των ετών να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το πρώτο μάθημα της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Αρχικά, σύμφωνα με το Kozanimedia, την κυρία Μπαζιάνα προσφώνησε η καθηγήτρια Μαλαματή Λούτα, που δίδασκε τα προηγούμενα χρόνια το μάθημα «Δίκτυα 1», ζητώντας από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στο μάθημα και όχι στο ότι η συνάδελφός της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ζήτησε από όλους να μη βγάλουν κινητά τηλέφωνα.

Αφού καλησπέρισε με ευγένεια τους φοιτητές, η κυρία Μπαζιάνα ζήτησε από όλους να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να βγουν φωτογραφίες.

Επίσης, φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά τη διδασκαλία.

«Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι να βγάλουν χρήματα από αυτό», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, οι περισσότεροι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διδασκαλία, λέγοντας ότι η κυρία Μπαζιάνα «το έχει το αντικείμενο».