Ως λάθος χαρακτηρίζει ο Γιώργος Βουλγαράκης τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων προε΄δρων της Νέας Δημοκρατίας. 

Σε σχόλιό του στο Facebook ο κ. Βουλγαράκης αναφέρει ότι στη Νέα Δημοκρατία όλα γίνονται για κάποιον λόγο λάθος και καλεί τους υποψηφίους να μην συμμετάσχουν σε ένα ντιμπέιτ.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της ΝΔ ήταν λάθος που δεν έγινε ένα συνέδριο θέσεων όπως επίσης ήταν λάθος το να μπορεί ο καθένας να επιλέγει αρχηγό με ένα δίευρω!

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Βουλγαράκη:

Να μη γίνει Debate !
Νομίζω ότι στη ΝΔ γίνονται – για κάποιο λόγο, όλα ανάποδα.
Είχα υποστηρίξει ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ένα συνέδριο θέσεων και αρχών που θα διευκόλυνε στην αποσαφήνιση των απόψεων όλων όσων επιθυμούν να ηγηθούν της παράταξης. 
Όπως επίσης ότι δεν είναι δυνατόν να επιλέγει αρχηγό ο κάθε περαστικός με ένα δίευρω! 
Αυτά δεν έγιναν. Ήταν λάθος!
Τώρα βλέπω ότι είμαστε μπροστά σ ένα δεύτερο λάθος. 
Τι ακριβώς σημαίνει debate ανάμεσα στους υποψηφίους και τι θα προσφέρει;
Στη ΝΔ πρέπει να αναπτυχθεί ένας ανοιχτός εσωτερικός διάλογος που θα έχει ως στόχο να βρεθεί το νέο σημείο ισορροπίας στα οργανωτικά, τις θέσεις και την τακτική.
Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση και σύνθεση. Αλλά όλα αυτά, όμως ,είναι ζητήματα εσωτερικών διεργασιών. Δεν αφορούν τον καθένα.
Έχω την αίσθηση ότι μια τέτοια διαδικασία θα δημιουργήσει σύγχυση στους πολίτες, θα συμβάλει στην ψυχολογική ρήξη των φίλων της ΝΔ, πιθανόν θα διευρύνει την απόσταση ανάμεσα στους υποψηφίους και θα δεσμεύσει τον οποιοδήποτε εκλεγεί σε θέσεις, που ενώ πρέπει να διαμορφώνονται δυναμικά (ανάλογα με τη συγκυρία και το χρόνο) θα εκληφθούν ως στατικές και άκαμπτες.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκθέσουν τις απόψεις τους οι υποψήφιοι.
Ελπίζω να μη γίνει αυτό το λάθος. 

 

 

Να μη γίνει Debate !Νομίζω ότι στη ΝΔ γίνονται – για κάποιο λόγο, όλα ανάποδα.Είχα υποστηρίξει ότι θα έπρεπε να προηγ...

Posted by Γιώργος Βουλγαράκης on Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015