current views are: 3

22 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση20:30

Το φωτογραφικό παρασκήνιο του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. 

Δημοσίευση 20:30’
αρθρο-newpost

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. 

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ

Όπως αναμενόταν, δεν έλειψαν οι προπόσεις και τα χαμόγελα.

Το μενού ήταν… πλουσιοπάροχο: Περιελάμβανε για πρώτο πιάτο γαρίδες με ούζο και ρύζι με λαχανικά και αρωματικά βότανα. Το δεύτερο πιάτο ήταν σφυρίδα στο φούρνο με χόρτα γαρνιρισμένη με πατάτες και καρότα, ενώ για επιδόρπιο, το μενού είχε τούρτα σοκολάτα με φρέσκα φρούτα και καφέ.

Παρούσα ήταν ως εκπρόσωπος του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε μία συνομιλία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σε χαλαρό κλίμα, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Από την άλλη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς εμφανίστηκε πιο… σοβαρός κατά τη συνομιλία που είχε με τον γγ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Αρλέμ Ντεζίρ.

Από την πλευρά τους ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης μαζί με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν εξερευνούσαν με… ενδιαφέρον το μενού.

Πάντως από το δείπνο απούσα ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα


σχετικα αρθρα