Την ιστοσελίδα της καμπάνιας του για την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του στο internet.

Δεν ήθελα να κάνουμε απλά μια ιστοσελίδα με πληροφορίες και νέα. Η φιλοσοφία μου στο internet είναι ακριβώς αυτή για την οποία μιλάω συνεχώς από την αρχή. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να ανοιχτεί στην κοινωνία, να παρέχει εργαλεία διαλόγου στους πολίτες, να χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να αξιοποιεί τις ιδέες και τις προτεραιότητες κοινωνικών ομάδων ώστε να παράξει αποτελεσματική και εφαρμόσιμη πολιτική.

Μέσα από τη σελίδα www.metonkyriako.gr, ο υποψήφιος συλλέγει υπογραφές πολιτών για να κάνει μαζί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και, όπως ο ίδιος σημειώνει, αναδεικνύει προβλήματα και λύσεις που αφορούν τους πολίτες πέρα από τα στενά κομματικά όρια

«Άλλωστε η σωτήρια της πατρίδας μας από την καταστροφική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπερνάει πολιτικά κόμματα, πολιτικούς χώρους και πολιτικούς» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον οι επισκέπτες του website της καμπάνιας του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορούν να δηλώσουν ότι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά τον Κυριάκο συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του website, να υπογράψουν στην κίνησή του για λιγότερους φόρους, ενώ ξεχωρίζει και η κατηγορία #metonKyriako όπου οποιοσδήποτε μπορεί να στηρίξει την καμπάνια κοινoποιώντας ένα μήνυμα που τον εκφράζει στο Facebook ή στο  Τwitter.