Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι έγιναν μάρτυρες της έκρηξης του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά του Νίκου Τσιούτσια, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. 

Όλα ξεκίνησαν απο μια τυχαία συνάντηση στους διαδρόμους της Βουλής. Οι αρχικές σπόντες του κ. Μεϊμαράκη, οποίος κατηγόρησε τον κ. Τσούτσια ότι παραφράζει τα όσα λέγονται μεταφέροντας τα στον Σαμαρά, οδήγησαν σε έκρηξη του υποψηφίου προέδρου. «Ήρθε και ο Τσούτσιας που τα ακούει και τα μεταφέρει», είπε στην ομήγυρη, δείχνοντας προς τη κατεύθυνση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται, μάλιστα, να κατηγόρησε τον Νίκο Τσιούτσια ότι γνώριζε τον Κλωνάρη, της αμαρτωλής δημοσκοπικής εταιρίας Ιnfosolution που ευθύνεται για το φιάσκο των εκλογών της Κυριακής. «Ούτε κατ΄ όψιν», φέρεται να απάντησε ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, ενώ απευθυνόμενος στον κ.Μεϊμαράκη του είπε: «Με αδικείς με αυτά που λες».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η έκρηξη του κ. Μεϊμαράκη ήταν τέτοια που ορισμένοι ανησυχήσαν μήπως το επεισόδιο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις...