«Στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια» αναφέρει σε διορθωτική του ανακοίνωση το Ποτάμι, με αφορμή δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη και στο οποίο χρησιμοποιούσε παλαιότερες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και επιφανών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στα Εξάρχεια… ως σημερινές.

Για όλα φταίνε τα μηχανήματα του «διαβόλου», καθώς -όπως μας ενημερώνει το Ποτάμι, «οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης»!

Επικρίνει, ωστόσο, την κυβέρνηση για την απουσία δηλώσεων, μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, από το Ποτάμι διευκρίνιζαν αρμοδίως ότι επρόκειτο για... τρολάρισμα.

Δηλαδή, υπήρξε το πρώτο Δελτίο Τύπου που παρέθετε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ένα δεύτερο Δελτίο Τύπου με τίτλο «Λάθος στην αναζήτηση» έλεγε ότι «εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια». Το λάθος, δηλαδή, έγινε παραδρομή και η παραδρομή έγινε τρολάρισμα, το οποίο δεν έγινε αντιληπτό. Παραθέτουμε αυτούσιες τις δύο ανακοινώσεις: