Έπεσε «όλο το θέατρο κάτω από τα γέλια», μας είπε η Μαρία Καβογιάννη από την θρυλική ατάκα της στο έργο «Θεέ μου τι σου κάναμε» που παρακολούθησε χθες ο πρωθυπουργός και άλλα μέλη της κυβέρνησης.  

Οι δύο γονείς παντρεύουν την τέταρτη κόρη τους με Χριστιανό και είναι πολύ ευχαριστημένοι….

Μόνο που….
Τι παιδί μου μίλα. Είναι κουτσός;
Όχι αλλά….
Τι είναι μουγκός;
Όχι αλλά…
ΤΙ; ΤΙ; Είναι ΣΥΡΙΖΑ;  

Εκεί έγινε χαλασμός κόσμου. Ο πρωθυπουργός, η γυναίκα του , τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και όλο το άλλο θέατρο έπεσαν κάτω από τα γέλια. Ο γαμπρός είναι έγχρωμος, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα…. 

Ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν και όταν η μία κόρη λέει «αυτή η κυβέρνηση έχει αργήσει να κάνει ένα δημοψήφισμα, τίποτα εκλογές» και φυσικά στη σκηνή που ο Λαζόπουλος εξηγεί στη γυναίκα του πως πρέπει να παίρνει τα χάπια της διότι όπως φάνηκε «η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν τα έπαιρνε». Χειροκρότημα και γέλιο, έπεσε και στο «όλα τα είχαμε δει ΑΡΙΣΤΕΡΟ μνημόνιο πρώτη φορά», ενώ γενικά με όλα τα πολιτικά υπονοούμενα υπήρχε μεγάλη ευφορία και γέλιο…. 

Χθες βράδυ καλεσμένοι ήταν επίσης η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της, ο πρόεδρος του ΑΛΦΑ κ Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Παύλος Χαικάλης, η Ζέτα Μακρυπούλια και ένα σχολείο που μετά ζήτησε και φωτογραφήθηκε με τον πρωθυπουργό.