Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στα σχόλια που διατύπωσε μέσω της εκπομπής του στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος με αποτέλεσμα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ να ζητήσει να παρέμβει στο «Αλ Τσαντίρι». Τι απάντησε ο ηθοποιός.

Μόλις ο κ. Γεωργιάδης πληροφορήθηκε τα όσα είπε ο κ. Λαζόπουλος, διαμήνυσε πως θα πάει έξω θα πάει έξω από το θέατρο Βέμπω, και... θα ζητήσει από τον γνωστό κωμικό να παρέμβει στην εκπομπή του.

Και ο κ. Γεωργιάδης έκανε την απειλή του, πράξη. Πήγε έξω από το θέατρο όπου βρισκόταν μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και ανήρτησε μία φωτογραφία στο Twitter που αποδεικνύει την παρουσία του.

Μάλιστα ζήτησε να λάβει τον λόγο για να παρέμβει. Όπως έγραψε όμως στο Twitter, «ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...»

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε δημοσίως την ώρα της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τόνισε: 

Μου είπαν ότι ήρθε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είναι έξω και θέλει να μπουκάρει μέσα. (…) Δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο να μπουκάρισε και να μπήκε με το έτσι θέλει. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία παράσταση που κάνω εγώ στον κόσμο. Και η παράσταση για όσους ξέρουν στοιχειώδη πράγματα για την τέχνη, δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο. Όταν τελειώσω ευχαρίστως να τον δεχτώ μέσα για να συζητήσουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με τον αδερφό του κ. Λαζόπουλου ο οποίος είπε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ ότι ο κωμικός «δεν μπορεί να τον δεχτεί τώρα και ότι θα μπορούσε να περιμένει να τον δει μετά την παράσταση στο καμαρίνι του». Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε και έπειτα αποχώρησε.