Άγρια κόντρα μεταξύ του Νίκου Βούτση και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ξέσπασε σήμερα με αφορμή την κατάθεση μήνυσης της πρώην προέδρου της Βουλής «εισβολή στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Βούτσης, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά».

Απαντώντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε τόνισε ότι «ο κ. Βούτσης,που ασκείται στην θρασυδειλία, τον τραμπουκισμό κ τον αυταρχισμό ας μην επικαλείται τη δημοκρατία και την αριστερά που πρόδωσε» και συνέχισε:

Η μνημονιακή δουλεία,η υποταγή στους δανειστές,ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, η προδοσία του λαού δεν έχουν σχέση με δημοκρατία ή Αριστερά.

«Η κουλτούρα της φράξιας που αυτοαναγορεύεται σε Αριστερά, ενώ ονειρεύεται κ λιγουρεύεται οφίκια και εξουσία ουδεμία σχέση έχει με Αριστερά. Η αναφορά στη νομιμότητα, το δίκαιο, το Σύνταγμα δεν είναι νομικισμός. Αυτοί που τώρα έγιναν κάθε λέξη των Μνημονίων καλύτερα να σωπαίνουν» πρόσθεσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής στον λογαριασμό της στο Twitter και κατέληξε:

Ο λαός, η δημοκρατία,η Αριστερά έχουν πληρώσει ακριβά τα ανθρωπάκια και τις «κομμένες κεφαλές» που περιφέρουν την οίηση κ εξουσιομανία τους.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Βουλής, του γενικού γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου.