Στο προσκήνιο επανήλθαν οι φήμες χωρισμού για τον Γιώργο Παπανδρέου και την επί 26 χρόνια σύζυγό του, Άντα.

Όπως αναφέρει η Espresso σε δημοσίευμά της, οι δυο τους φέρεται να έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά την διάψευση των δημοσιευμάτων ότι η Άντα Παπανδρέου εγκατέλειψε την οικία τους στο Καστρί και μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού αραίωσαν σημαντικά με την τελευταία να γίνεται το Πάσχα του 2015.

«Έκτοτε μοιάζουν να απέχουν από κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ στις λιγοστές εμφανίσεις τους είτε είναι μόνοι είτε συνοδεύονται από την κόρη τους Μαργαρίτα που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο γονείς της», σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ότι στις δύο τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ο κ. Παπανδρέου δεν συνοδευόταν από την σύζυγό του.

Η πρώτη ήταν τις ημέρες των γιορτών όταν βγήκε με τα αδέλφια του σε ταβέρνα στη Δροσιά και η δεύτερη ήταν την Πρωτοχρονιά όταν βρέθηκε σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας με τον Νίκο και την σύζυγό του.

Όπως τονίζει η Espresso, «οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου».