Περίπου 50 με 100 άτομα πέταξαν πέτρες, αβγά και γιαούρτια εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή όταν εκείνος προσερχόταν στο κτίριο του ΚΑΠΗ στην οδό Αλεξουπόλεως στην Αργυρούπολη όπου σε εξέλιξη βρίσκεται κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Στο σημείο βρέθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Όπως αναφέρει το ΣΚΑΪ, έχουν προσαχθεί στο τμήμα δύο από τους συγκεντρωμένους.

Έξω από το κτίριο παρέμειναντα ΜΑΤ προσπαθώντας να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους ενώ προστάσευσαν και τα παράθυρα για να μην περάσει κάποια πέτρα μέσα στην αίθουσα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει μαξιλάρια στα παράθυρα.

Πάνω από 800 άτομα φώναξαν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών και των πολιτικών, ενώ στην εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι διαμαρτυρόμενοι έριχναν λέιζερ στο πρόσωπο του.

Την ώρα που γινόταν αυτό, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για «εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ» που προσπαθούν «να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει Δημοκρατία».

Ο ίδιος ο κ. Πεταλωτής στην ομιλία του υποστήριξε ότι δεν αισθάνεται εγκλωβισμένος και δεν το φοβίζουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Είπε δε ότι στο σημερινό περιστατικό συμμετείχαν «τραμπούκοι και κανίβαλοι που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της κυβέρνησης».

Δια στόματος του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου ήταν η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης. «Πιστεύω ότι σε λίγο θα έχουμε θύματα» τόνισε ο κ. Λοβέρδος στο δελτίο του Mega.