current views are: 11

15 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση09:56

Ο Ψινάκης το έριξε στη… φασίνα (φωτό)

Τη σφουγγαρίστρα έπιασε ο Ηλίας Ψινάκης και άρχισε τη φασίνα.

Δημοσίευση 09:56’

Τη σφουγγαρίστρα έπιασε ο Ηλίας Ψινάκης και άρχισε τη φασίνα.

Τη σφουγγαρίστρα έπιασε ο Ηλίας Ψινάκης και άρχισε τη φασίνα.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα αποδεικνύοντας ότι είναι ενεργός δήμαρχος συμμετείχε ο ίδιος στις προετοιμασίες για τα εγκαίνια του πρώτου κλειστού γηπέδου του Μαραθώνα.

Μάλιστα, «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία με τον κουβά και τη σφουγγαρίστρα και έγραψε στη λεζάντα;

Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε “λουστρίνι”το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθωνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμενουμε όλους φιλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσιου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτο θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιως και της ΔΕΔΔΗΕ!!!

Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξέχνουσα να ευχαριστησω προσωπικά τον Προεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιως που ασχολήθηκαν με αυτο το project. Οπως επισης τον Προεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν. Χατζηαργηριου γιατι χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά…!!!

 

Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε “λουστρίνι”το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθωνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμενουμε όλους φιλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσιου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτο θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιως και της ΔΕΔΔΗΕ!!! Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξέχνουσα να ευχαριστησω προσωπικά τον Προεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιως που ασχολήθηκαν με αυτο το project.Οπως επισης τον Προεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατι χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά…!!!

A photo posted by ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) on


σχετικα αρθρα