ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οικονομέας: Μας λένε τα πουτ@@@κια της Κουμουνδούρου

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2016, 13:17 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2016, 13:17
Οικονομέας: Μας λένε τα πουτ@@@κια της Κουμουνδούρου
Facebook Twitter Whatsapp

Ξέσπασε σήμερα ο Γιώργος Οικονομέας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος για την απάντηση που έδωσε για τους διορισμούς συγγενών του στο Δημόσιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξέσπασε σήμερα ο Γιώργος Οικονομέας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος μετάα την απάντηση που έδωσε για τους διορισμούς συγγενών του στο Δημόσιο. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι πολλοί έχουν στραφεί εναντίον του αλλά και κατά του συμπαρουσιαστή του Δημήτρη Καμπουράκη χαρακτηρίζοντάς τους ως πουτ...άκια της Κουμουνδούρου!

«Δεν δικαιολογώ τους διορισμούς, μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν θα βάλουμε ένα παιδί να το ξεσκίσουμε επειδή έχει μια ιστορία και την αποτύπωσε. Και με τους δεξιούς παλαιότερα που γίνονταν διάφορα θέματα πάλι το ίδιο είπα. Με την κεντρική σκηνή να τα βάλουμε, μην τα βάλουμε με ένα παιδί επειδή έγραψε ένα κείμενο» και πρόσθεσε:

 «Εδώ δεν τολμάς να πεις μια κουβέντα είτε υπέρ είτε κατά, θα υπάρχουν πάντοτε οι καλοθελητές οι οποίοι θα στην πέφτουν και θα σου λένε το ανάποδο. Τα πουτ...άκια της Κουμουνδούρου μας λένε μερικοί από την άλλη μεριά εμάς τους δύο. Κάποια γελοία πρόσωπα».