Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί επίτροπο στο υπουργείο του που θα του ορίζει τις πολιτικές του επιλογές, είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega το πρωί του Σαββάτου, «απειλώντας» με παραίτηση στο ενδεχόμενο αυτό. «Να έρθει μπάστακας έξω από το γραφείο μου δεν το αποδέχομαι. Είναι απλό. Αν έρθει επίτροπος από πάνω μου, να μου πει τι θα κάνω θα παραιτηθώ» είπε ο κ. Σκανδαλίδης και πρόσθεσε: «Μεταφορά τεχνογνωσίας δέχομαι».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα πρέπει «να κοιτάξουμε τη σωτηρία της χώρας και δευτερευόντως τα "τομάρια" μας και τις προσωπικές στρατηγικές του καθενός».

Ο υπουργός κάλεσε τους συναδέλφους του να επικοινωνήσουν με την κοινωνία. «Να βγουν οι υπουργοί να πάνε στον λαό. Δεν πάνε στον λαό να περάσουν την πολιτική» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για όσα ανέφερε ο κ. Λοβέρδος σχετικά με εμπλοκή του ΚΚΕ σε προπηλακισμούς υπουργών, είπε ότι το ΚΚΕ δεν κινείται σε αυτή τη λογική ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Η ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι πολύ μεγάλη. Χρησιμοποιεί άσχημη φρασεολογία. Προκαλεί το Δημοκρατικό αίσθημα του λαού. Έχει ξεφύγει από το όριο».

Αναφορικά με το κίνημα των «Αγανακτισμένων», ο υπουργός επεσήμανε ότι είναι «λάθος το πολιτικό σύστημα να χαϊδέψει αυτιά» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να εκφράσει με έναν τρόπο τα αιτήματα τους».

Πηγή: real.gr-newpost.gr