Άγρια κόντρα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε «γλείφτη» τον τον κ. Φάμελλο, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε το λόγο από τον κ. Κεγκέρογλου.

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Φάμελλος ήρθε και με απείλησε εδώ που κάθομαι, ότι την ώρα που θα βγούμε έξω, μου είπε θα σου δείξω εγώ» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής.«Μου είπε έλα έξω να λογαριαστούμε» υποστήριξε ο κ. Κεγκέρογλου, καλώντας τον να ανακαλέσει, διαφορετικά θα οδηγήσει το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.   

Από την πλευρά του ο βουλευητής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο κ. Κεγκέρογλου είχε τοποθετηθεί με προσβλητικό τρόπο, τον είχε αποκαλέσει γλείφτη και ότι γι' αυτό το λόγο του ζήτησε να βγουν έξω να του εξηγήσει τι εννοούσε, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.  

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου λαμβάνοντας το λόγο ξανά έκανε λόγο για απειλές συμπληρώνοντας ότι ο συνάδελφός του «τραμπουκίζοντας δείχνει τον πραγματικό του εαυτό». «Είναι κυβερνητικός υποτελής», προσέθεσε.