Η Χαρούλα Αλεξίου ετοιμάζει τα δικά της χειρόγραφα. Μια θεατρική παράσταση ζωής ανάμεσα από σημειώσεις για πράγματα που έγιναν η χάθηκαν, για πρόσωπα, για τραγούδια. Είναι γνωστή η αγάπη της χαρούλας για το γράψιμο, άλλωστε μας έχει δώσει υπέροχους στίχους. Λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή η παράσταση η Χαρούλα έδωσε μια συνέντευξη στη Ral news,  όπου πέρα της ετοιμασίας που κάνει με τον Γιώργο Νανούρη να της τακτοποιεί τα κομμάτια της Ζωής της, μίλησε και για τα πολιτικά. Και είπε πολύ απλά ότι είναι πολύ θυμωμένη με την αλαζονεία του Αλέξη Τσίπρα.

Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

 «Δεν είμαι αισιόδοξη γιατί δεν έχω κανένα λόγο να είμαι. Ξέρει κανείς δηλαδή, να μας πει πού πάει ο δρόμος», ανέφερε μιλώντας για τη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων και συνέχισε λέγοντας για τον πρωθυπουργό:

Βλέπω έναν άνθρωπο που πήγε να μάθει οδήγηση πάνω σε χαλασμένο όχημα. Αλλιώς τα νόμιζε, αλλιώς του βγήκε. Τον συμπονώ από τη μια πλευρά, γιατί τώρα ξέρει πια με ποιους τα έχει βάλει, όπως θα συμπονούσα κάθε νέο άνθρωπο που θα έπαιρνε στις πλάτες του ένα τέτοιο φορτίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω θυμώσει με την αλαζονεία της νεότητάς του. Όταν υποχρεώνεται, όμως κανείς να κάνει πολιτικές αντίθετες με την ιδεολογία του, υποχρεώνομαι και εγώ να σκέφτομαι “γιατί να γίνει έτσι;” Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη.