«Στις διαταγές σας σουλτάνε, ό,τι πείτε, αλλά όχι από εμάς όμως, από κάποιους άλλους που δεν είναι εδώ, σε αυτή την Περιφέρεια, ίσως να είναι κάπου σε κάποια τεταρτοκοσμική χώρα και σε αυτούς απευθύνεστε. Εάν η νομιμότητα φυλάσσεται από ανθρώπους που υπογράφουν τέτοια κείμενα, αλλοίμονο σε αυτή την νομιμότητα και σε αυτή την δημοκρατία».

Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, εξέφρασε την αγανάκτηση του για την επιστολή της Περιφέρειας σύμφωνα με την οποία έλεγε πως οι δήμοι θα πρέπει να συνεργαστούν με την Περιφέρεια και να αντισταθούν στην πολιτική δωροδοκία της κυβέρνησης, την οποία διάβασε στην σύσκεψη των δημάρχων και του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

«Η οργή μας είναι εκείνη που προσπαθούμε να περιοριστεί, διότι τόσο καιρό δεχόμαστε προσβολές» διότι, όπως είπε, «προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των δημοτών».

«Όταν δεν μπορούμε να μειώσουμε την επιχειρηματολογία αυτού που επιχειρηματολογεί, προσπαθούμε να μειώσουμε την προσωπικότητα του για να μην πιάνουν τόπο τα λόγια του» τόνισε.

Μεγάλη μορφή προπαγάνδας χαρακτήρισε αυτή την επιστολή κάνοντας ευθεία επίθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς της απέναντι στους δημάρχους, όπως ο ίδιος τους υπογράμμισε.