Την μετακόμιση των κεντρικών γραφείων της ΝΔ, όπως είχε ήδη προαναγγείλει, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μήνυμά του στο Facebook ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποιεί ότι «έπεσαν« οι υπογραφές και ότι τα κεντρικά γραφεία του κόμματος θα μεταστεγασθούν σε άλλο κτήριο και μάλιστα με ενοίκιο σχεδόν 10 φορές μικρότερο απ’ αυτό που καταβάλλεται στη Συγγρού.

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι το νέο κτίριο θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 62 στην περιοχή του Μοσχάτου και θα είναι ένα βιοτεχνικό κτίριο ενώ προσθέτουν ότι με αυτή την επιλογή ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τη δέσμευσή του για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή. Πρόκειται για τα γραφεία όπου στεγάζονταν η εταιρία JVC στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.