Αποδοκίμασε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς το σχόλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας περί «τανκ» των αγροτών.

Κατά τη συνέντευξή του στο MEGA, ο κ. Παππάς, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται τέτοιος παραλληλισμός όπως δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλείνουμε τα σύνορα. Πρέπει να αποφεύγονται ακραίες πράξεις.

Ο κ. Παππάς ρωτήθηκε και για δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί αγροτών φοροφυγάδων και απάντησε: 

Αν έχει ειπωθεί τέτοιο πράγμα εγώ θα ήθελα να το αποδοκιμάσω . Αν έχει υπάρξει γενική δήλωση ότι οι αγρότες είναι φοροφυγάδες θα ήθελα να το αποδοκιμάσω. Δεν πρέπει να κάνουμε γενικεύσεις. Πρέπει όλες οι τοποθετήσεις να είναι ψύχραιμες και να μην γενικεύουμε, να μην θεωρούμε ότι όλος ο κόσμος που κινητοποιείται είναι υποκινούμενος. Αυτό δεν σημαίνει ότι διατυπώνει αίτημα που είναι δίκαιο να εφαρμοστούν.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτησή του ο κ. Νεφελούδης καλούσε τους αγρότες να έρθουν στη Βουλή με... τα τανκς, σχολιάζοντας επικριτικά ότι «οι αγρότες ​ζητούν 30.000 ευρώ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Καλώς να έρθουν...»

Λίγη ξεκούραση, αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα και πάλι στον αγώνα, ενάντια στην παραπληροφόρηση και στον απόλυτ...

Posted by Ανδρέας Νεφελούδης on Sunday, February 7, 2016