Στη σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, στην εκπομπή στον Ενικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σχολιάζοντας μία αποστροφή των όσων έγραψε την περασμένη εβδομάδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το παρασκήνιο της μη υπουργοποίησής της, ο κ. Καμμένος σημείωσε:

Τη σχέση μου με τον πρωθυπουργό την έχουν αμφισβητήσει πολλοί από το 2012. Η σχέση μου με τον πρωθυπουργό δεν είναι απλώς μία φιλική σχέση, αλλά μία πολύ βαθιά σχέση δύο ανθρώπων που πιστεύω πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα σε ένα σάπιο σύστημα της αντιπολίτευσης. Τον εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται απόλυτα. Και μπορεί να έχουμε διαφορές, αλλά προχωράμε μαζί, με δημοκρατικό διάλογο. Έχουμε άριστη συνεργασία. Θα πάμε μέχρι τέλους μαζί, εκεί που θα διαφωνούμε, θα διαφωνούμε, θα καταψηφίζουμε. (...) Η συνεργασία η πολιτική υπάρχει και οι διαφωνίες υπάρχουν. Αλλά έχουμε μία κοινή συνισταμένη.

Μάλιστα, έκανε μία πρόβλεψη που θα συζητηθεί: Σας λέω, επεσήμανε, η διαπραγμάτευση θα έχει κλείσει πριν το Πάσχα. «Πριν το Πάσχα των Καθολικών θα έχει διαφανεί το τέλος της αξιολόγησης και θα είναι λύση καλύτερη από αυτή που φαντάζονται ορισμένοι. Και θα περιλαμβάνεται και το θέμα του χρέους