Ολοένα και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό τα επεισόδια με διαμαρτυρίες κατά κυβερνητικών βουλευτών, με ένα εξ' αυτών να καταγράφεται την Δευτέρα στην Εύβοια και με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ακριώτη.

Σύμφωνα με το eviazoom η γενική συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λίμνης – Μαντουδίου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, εξελίχθηκε επεισοδιακή καθώς ομάδα αγροτών εισέβαλε στην αίθουσα και διέκοψε την εκδήλωση, ενώ έδιωξε κακήν κακώς τον βουλευτή, τον μοναδικό που έδωσε το παρών και αποχώρησε συνοδεία τοπικών στελεχών του κόμματος.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας πάντως εξέδωσε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορεί κυρίως το ΚΚΕ για το επεισόδιο, καθώς όπως αναφέρει «στελέχη του ΚΚΕ, ένας από αυτούς υποψήφιος βουλευτής και μερικοί αγρότες εισέβαλαν στο χώρο πραγματοποίησης της συνέλευσης οι οποίοι με τραμπούκικες ενέργειες, ύβρεις και προπηλακισμούς εμπόδισαν τη διεξαγωγή της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας:

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Λίμνης – Μαντουδίου είχε προγραμματίσει γενική συνέλευση των μελών της στο Δημαρχείο Μαντουδίου. Στη συνέλευση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ακριώτης Γιώργος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στελέχη του ΚΚΕ, ένας από αυτούς υποψήφιος βουλευτής και μερικοί αγρότες εισέβαλαν στο χώρο πραγματοποίησης της συνέλευσης οι οποίοι με τραμπούκικες ενέργειες, ύβρεις και προπηλακισμούς εμπόδισαν τη διεξαγωγή της.

Στη συνέλευση θα συζητούνταν προβλήματα των αγροτών, ασφαλιστικό – φορολογικό και τοπικά προβλήματα της περιοχής Μαντουδίου, όπως η επαναλειτουργία του ΙΚΑ Μαντουδίου, το κέντρο υγείας κ.α.

Παρότι κλήθηκαν να συμμετέχουν στο διάλογο της οργάνωσης εκείνοι αρνήθηκαν. Ζητούσαν επίμονα τη διακοπή της συνέλευσης και τη μη ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία, καταδικάζονται από το λαό της περιοχής και της Εύβοιας, θυμίζουν μαύρες μέρες της ιστορίας του τόπου μας και κάνουν ζημιά στο αγροτικό κίνημα.