Σε κάμερα κινητού τηλεφώνου καταγράφηκε η προκλητική επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη, από τη μυστική συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής.

Όπως φαίνεται από βίντεο που διακινήθηκε στο YouTube, πρόκειται για λήψη που έχει γίνει από τη θέση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, δείχνει τη στιγμή που ο Κασιδιάρης, ωριώμενος, επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Η προσχεδιασμένη (όπως διαφάνηκε από την καταγραφή σε βίντεο) στάση της Χρυσής Αυγής που επιχείρησε να τινάξει στον αέρα την ενημέρωση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το προσφυγικό, προκάλεσε την παρέμβαση του Φρούραρχου της Βουλής και την αποπομπή των Χρυσαυγιτών βουλευτών από την αίθουσα. 

Δείτε το Βίντεο με την νέα πρόκληση Κασιδιάρη:

Προηγουμένως είχα αρχίσει να φωνάζουν στην κεκλεισμένων τω θυρών ενημέρωση, αποκαλώντας τόσο τον υπουργό όσο και τους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, προδότες και «Φιλιππινέζες» των προσφύγων. Η ένταση ήταν τέτοια που από έμπειρους κοινοβουλευτικούς χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής, ενώ καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.