Μέχρι την προσεχή Τρίτη προβλέπεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ωστόσο ο Βασίλης Γεωργιάδης μοιάζει να αποκτά, ήδη, αέρα νίκης.

Πέραν του ότι είναι ο εκλεκτός της νέας ηγετικής ομάδας του κ. Μητσοτάκη αλλά και του απερχόμενου Γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, την υποψηφιότητα στηρίζουν και αρκετά «βαριά» ονόματα της νεολαίας, (οι 156 για την ΟΝΝΕΔ 2020) επιρροής του πρ. Γραμματέα Ενημέρωσης της κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ Γ. Καραγιάννη.

Η ηγετική ομάδα της Συγγρού βρίσκεται «σκληρά» στο πλευρό του Β. Γεωργιάδη, κάτι ωστόσο που δεν αποκλείει – κάθε άλλο – το ενδεχόμενο και δεύτερης υποψηφιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ο Αποστόλης Μπακόλας – στηριζόμενος από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδη και άλλα στελέχη – είναι έτοιμος να τρέξει στην κούρσα καθώς έχουν συλλεγεί και οι απαιτούμενες υπογραφές.

Η Συγγρού θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο ζήτημα της ΟΝΝΕΔ, κάτι ωστόσο που δεν περνάει απαραιτήτως από το χέρι της καθώς οι νεότεροι του κόμματος είναι και πιο θορυβώδεις, όπως αποδείχθηκε και στην προχθεσινή αντιπαράθεση των δύο πλευρών στην... ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ.

Τ.Τ.

TAGS