current views are: 8

16 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση16:47

Καρέ – καρέ η συνάντηση της Αντζελίνας Τζολί με τον Τσίπρα (Βίντεο)

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της γνωστής ηθοποιού και πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το προσφυγικό.

Δημοσίευση 16:47’

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της γνωστής ηθοποιού και πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το προσφυγικό.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και η συνάντησή της με τον έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η διάσημη ηθοποιός έγινε δεκτή στην είσοδο του πρωθυπουργικο0ύ Μεγάρου από τους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, ενώ εκφράστηκε με θερμά λόγια για τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης λόγω του του προσφυγικού ζητήματος. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Δημήτρης Τζαννακόπουλος και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ. 

«Βρίσκομαι εδώ ώστε να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Αντζελίνα Τζολί πριν τη συνάντησή της με τον έλληνα πρωθυπουργό για το προσφυγικό.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την επίσκεψή της διάσημης ηθοποιού στην χώρα μας και τόνισε ότι η παρουσία της είναι εξέχουσας σημασίας, δεδομένης της κατάστασης της προσφυγικής κρίσης.
 

 

Κατά την έξοδό της από το Μαξίμου η Τζολί χαιρέτισε με ένα νεύμα τους δημοσιογράφους και τους δεκάδες φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί για ένα της πλάνο, και εκείνη τους αποζημίωσε με ένα γλυκό χαμόγελο.

Γ.ΣΑΚ.


σχετικα αρθρα