Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά με οκτώ tweets η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε σχέση με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Μουζάλα.

Όπως έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής:

Πατρίδα σημαίνει λαός, πολιτισμός, δημοκρατία, ανεξαρτησία, λαϊκή κ εθνική κυριαρχία, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα κ το Σύνταγμα.

Πατρίδα μας είναι η χώρα μας, αλλά κ η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, όπου όλοι οι άνθρωποι κ οι λαοί δικαιούνται να ζουν με αξιοπρέπεια.

Την πατρίδα προδίδουν όσοι ενδίδουν σε Μνημόνια, παραδίδουν λαό, δημοκρατία,δημόσια περιουσία κ εκδίδονται σε ευρωγραφειοκρατία,ολιγαρχία.

Νεομνημονιακοί της Κυβ/σης @atsipras κ σία κ παλαιομνημονιακοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι ας μην διαγκωνίζονται διαγωνιζόμενοι σε ψευδοπατριωτισμό.

Ας μην αναζητούν άκομψα προσχήματα καθυστερημένης "ηρωικής εξόδου" ή "διεύρυνσης κυβερνητικής πλειοψηφίας" στη βάση κοινωνικής μειοψηφίας.

Γιατί όλοι τους ανεξαιρέτως παρέδωσαν γη κ ύδωρ στους δανειστές, κατέλυσαν τη δημοκρατία, περιήγαγαν πατρίδα κ λαό στην πιο δεινή θέση. 

Πατρίδα μας, το Σύνταγμα αυτής της χώρας, με κορμό τη λαϊκή κυριαρχία κ τα ανθρώπινα δικαιώματα,το Σύνταγμα που εσείς καταλύσατε.

Πατρίδα μας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, που η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό μας. Πατρίδα μας, η αντίσταση στην κατάλυσή του.