ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο Τσίπρας βγήκε από... δεξιά της Γεννηματά

Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2016, 19:35 / Ανανεώθηκε 17 Μαρτίου 2016, 19:35
Όταν ο Τσίπρας βγήκε από... δεξιά της Γεννηματά
Facebook Twitter Whatsapp

Στην ίδια πλευρά βρέθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της προσυνόδου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην ίδια πλευρά βρέθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της προσυνόδου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες και αρχηγούς κομμάτων, που συμμετείχαν στην προσύνοδο, στην οποία το «παρών» έδωσε ως παρατηρητής και ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των σχέσεων που έχει ξεκινήσει τελευταία με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Από την καθιερωμένη φωτογραφία δεν έλειψαν και τα πειράγματα, με τη Φώφη Γεννηματά να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αλέξη Τσίπρα ότι κάθεται δεξιά της για να της απαντήσει εκείνος πως «ναι, αλλά θα φαίνομαι αριστερά σου στη φωτογραφία».