Για την ευκαιρία που είχε να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όταν ήρθε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί μίλησε ο Τέρενς Κουίκ στην εκπομπή ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ. 

'Οπως τόνισε ο υφυπουργός:

Αυτο το αίτημα μου έχει γίνει από πολλούς. Να σας πω πως έγινε. Λίγη ώρα πριν ήμουν με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και συζητούσαμε το θέμα Μουζάλα. Αφού συμφωνήσαμε, πήγαμε στο Μαξίμου για να Βρούμε Παππά και Γεροβασίλη. Οταν φτάσουμε ο πρωθυπουργός ήταν όρθιος, οι πόρτες ορθάνοιχτες και ακούσαμε την φωνή ΄΄έρχεται η Αντζελίνα Τζολί''. Αυτό ήταν. 'Αρχισαν να βγαίνουν φωτογραφίες και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Ήταν δηλαδή τελείως συμπτωματικό όλο αυτό. Κράτησε 30 δευτερόλεπτά και μετά φύγαμε αμέσως. 

Ο κ. Κουίκ μίλησε για το πως αντιμετωπίζει η Αντζελίνα Τζολί το πόστο της ως πρέσβειρα:

Πρέπει να σας πω κάτι που δείχνει την σοβαρότητα της ηθοποιού: Είχε επίσκεψη στη Μυτιλήνη και το ακύρωσε στην επόμενη ημέρα, αφήνοντας σαφές ότι δεν πήγε να κάνει σόου αλλά να δει και τους τοπικούς παράγοντες και να μιλήσει για την κατάσταση. Η ίδια καθορίζει την τελευταία στιγμή το που θα πάει. Εκτιμώ την απίστευτη σοβαρότητά της.