Δεκατρείς ώρες ήταν χτες κλεισμένοι οι υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, συζητώντας σε υψηλούς τόνους τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και «σφυροκοπώντας» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Όπως και να έχει, δεκατρείς ώρες συζήτησης για την οικονομία είναι εξαντλητικές... τόσο που να προκαλούν σε ορισμένους βουλευτές αφόρητη ανία. Λογικό. Για παράδειγμα, η βουλευτής Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή, κάπου στις εννιά ώρες συζήτησης άρχισε να κουράζεται, οπότε άρχισε να ασχολείται με το Facebook και το Τwitter.

Δεν είχε που να πει τον πόνο της μάλλον η Εύα Καϊλή, διότι δεν αρκέστηκε σε μια απλή περιήγηση στο Internet, σε μια παρτίδα διαδικτυακού τάβλι βρε αδερφέ, αλλά έκανε και αναρτήσεις στο Τwitter, όπου ενημέρωνε για την πορεία της συζήτησης. Φαίνεται ότι ίσως ζητούσε συμπαράσταση στην ατέρμονη συζήτηση του ΚΤΕ. «Έχουμε ένα δίωρο ακόμα, αλλά ήδη κλείνουμε 9 ώρες συζήτηση για την οικονομία, εντός της Κ.Ο. μας» έγραψε.

Βέβαια, είναι απορίας άξιο, το πως δεν... εξίταρε το ενδιαφέρον της Εύας Καιλή ο πρωτοφανής «πετροπόλεμος» των συναδέλφων της κατά του «τσάρου» της Οικονομίας.

Λέτε οι φωνές και τα «σφυροκοπήματα» της πλειονότητας των βουλευτών κατά του κ. Παπακωσταντίνου να δυσανασχέτησαν την ευγενή φύση της κ. Καιλή, αντί να της διώξουν την ανία;

Πάλι καλά βέβαια που δεν αποκάλυψε και μέσω Τwitter τα ονόματα των βουλευτών που στρίμωξαν τον κ. Παπακωσταντίνου. Αυτά τα μάθαμε από αλλού...

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αναρτήσεις της στο Facebook και στο Twitter προκαλούν αμφιλεγόμενες αντιδράσεις  με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σήμερα να αναρτήσει στη σελίδα της μήνυμα με το οποίο ζητεί να υπάρχει διάλογος και να σέβονται όσοι σερφάρουν στο Facebook τις απόψεις της.

Στο μήνυμά της η Εύα Καιλή εξηγεί τα παρακάτω :«Παρακαλώ πολύ, ασκείτε σκληρή κριτική και είμαι πάντα εδω και απαντάω. Θεωρώ χρήσιμη την συζήτηση εδω, αλλα προσωπικές προσβλητικές και απειλητικές αναρτήσεις χαλάνε το νόημα της σελίδας. Ελπίζω να συμφωνείτε..είμαι χρόνια στα social media και όσες επιθέσεις και αν δέχομαι, είμαι εδω να απαντάω και να ενημερώνω. Ακομα κι αν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί μου, ελπίζω να σεβαστεί την προσπάθεια μου»