Σφοδρότατη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.

Αφορμή της κόντρας στάθηκαν τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος για τους χειρισμούς Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων ενόσω ήταν υπουργός Άμυνας, αλλά και τους υπαινιγμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι συγγενικά πρόσωπα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν μετοχές στην εταιρεία Marfin.

Οι συγκεκριμένες αποστροφές του κ. Καμμένου προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού.

«Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα 4 συγγνώμη» φέρεται να είπε προηγουμένως ο κ. Βενιζέλος, με τον κ. Καμμένο να συνεχίζει την ομιλία του και να την ολοκληρώνει. Ακολούθησε ένταση καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ. Βενιζέλο ο οποίος ζήτησε να παρέμβει επί προσωπικού.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν με τον Πέτρο Κωνσταντινέα να φωνάζει προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη να λέει «προστατεύστε μας».