current views are: 10

6 Απριλίου 2016
Δημοσίευση09:45

Ο προκλητικός κύριος Παπαδόπουλος

Με ύφος “αποφασίζω και διατάζω” ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος μετέβη στο λιμάνι του Πειραιά για να μιλήσει με τους πρόσφυγες. 

Δημοσίευση 09:45’

Με ύφος “αποφασίζω και διατάζω” ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος μετέβη στο λιμάνι του Πειραιά για να μιλήσει με τους πρόσφυγες. 

Με ύφος “αποφασίζω και διατάζω” ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος μετέβη στο λιμάνι του Πειραιά για να μιλήσει με τους πρόσφυγες. Τι και αν οι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στον Πειραιά εδώ και ενάμισι μήνα, το κράτος για πρώτη φορά αποφάσισε να παρέμβει. Μόνο που η παρέμβαση του κ. Παπαδόπουλου έγινε σε λάθος άτομα.

Ο κ. Παπαδόπουλος με το πού έφτασε στο λιμάνι θέλησε να διώξει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που βρίσκονται στον χώρο. Τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί νυχθημερόν για να κάνουν την δουλειά τους.  

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήθελε να δει την φάτσα του στα κανάλια είπε και διέταξε την απομάκρυνση όλων για να ενημερώσει τους πρόσφυγες για το σχέδιο του υπουργείου. Λες και το τί θα γίνει με όλη αυτή την κατάσταση στο προσφυγικό δεν αφορά κανέναν άλλον πέραν των ίδιων των προσφύγων και μεταναστών… 

Το καλύτερο όμως ήταν όταν ρωτήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος γιατί απομακρύνει τους δημοσιογράφους. Η απάντησή του ήταν: Γιατί εγώ είμαι ο γενικός γραμματέας. 

Και όπως λέει και το λαϊκό άσμα: Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

ΑΓΓ.ΚΙΛ.
 


σχετικα αρθρα