Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας την έλλειψη πυγμής της Κυβέρνησης στο ζήτημα των μεταναστών και των προσφύγων.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε ανώνυμα στο newpost.gr χαρακτηρίζει υπερβολική την ανοχή έναντι θερμόαιμων μεταναστών και προσφύγων που δείχνουν οι υπεύθυνοι που χειρίζονται το προσφυγικό σε Πειραιά και Ειδομένη.

Κι αυτό γιατί έχουν να κάνουν με ζητήματα που άπτονται της κοινωνικής ειρήνης(συνεχείς συμπλοκές αντιμαχόμενων εθνικοτήτων στον Πειραιά) αλλά και της δημόσιας υγείας (αναφορικά με Πειραιά και Ειδομένη).

"Δεν μπορεί έλεγε στο newpost.gr μερικές δεκάδες προσφύγων και μεταναστών να μετατρέπουν τον Πειραιά σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών,ούτε μερικές δεκάδες άλλοι να κλείνουν το δρόμο Θεσσαλονίκης -Ευζώνων ζητώντας μάλιστα και χαρτιά από οδηγούς φορτηγών.Πρόκειται για κατάχρηση της φιλοξενίας τους και επείγεται να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά.Το κακό που έχουν υποστεί δεν μπορεί να το πάρει στην πλάτη της η χώρα μας και ο ελληνικός λαός.Πρέπει άμεσα να μεταφερθούν σε χώρους υποδοχής που τους προσφέρονται.Αυτό μπορεί η χώρα μας να διαθέσει κι αυτό να το εκτιμήσουν"