«Θα μου λείψουν, μου έχουν ήδη λείψει πολύ, Γιάννη, οι σχεδόν καθημερινές μας συναντήσεις και κουβέντες...Θα σε διατηρήσω στην μνήμη μου», έγραψε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, θέλοντας να «αποχαιρετίσει», σε πολύ προσωπικό ύφος τον στενό συνεργάτη και φίλο του Γιάννη Αγγέλου​.

Ο Γιάννης Αγγέλου με τον Ευάγγελο Αντώναρο, θεωρούνται εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

«Το Γιάννη που είναι από εκείνους τους πολύ σπάνιους ανθρώπους που αφήνουν ουσιαστικό αποτύπωμα στη ζωή. Αποτύπωμα όχι εύκολα ευδιάκριτο γιατί ο ίδιος απεχθανόταν και τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε μορφή επίδειξης. Αποτύπωμα όμως καθοριστικό γιατί η συμβολή του στην πολιτική ήταν ουσιαστική, χάρη στον πράο χαρακτήρα του, την ικανότητα που είχε να γεφυρώνει αντιθέσεις, το ταλέντο του να συνθέτει απόψεις, να ακούει υπομονετικά και να εξηγεί πάντα ψύχραιμα, πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, ακόμη κι όταν άλλοι φωνάζουν και βροντάνε», τόνισε.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στα social media: 

Σήμερα είναι η μέρα του πολύ δύσκολου αποχαιρετισμού απο τον Γιάννη Αγγέλου, τον δικο μας Γιάννη, το φίλου μου το Γιάννη...

Δημοσιεύτηκε από Evangelos Antonaros στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016