Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε χτες το βράδυ στο Πολύκαστρο Κιλκίς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση για το προσφυγικό.

Όπως προκύπτει από το βίντεο από τον χώρο της εκδήλωσης, κάποιοι εκ των παρισταμένων δεν τον άφησαν να μιλήσει και τον αποδοκίμαζαν έως ότου αποχωρήσει και από τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Όπως όμως κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Παραστατίδης, οι άνθρωποι που φώναζαν δεν ήταν παρά μέλη της Χρυσής Αυγής για αυτό και ο ίδιος αποχώρησε.

Το επεισόδιο καταδίκασε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση. «Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους» τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όσον αφορά τη συνάντηση, διοργανώθηκε από ομάδες κατοίκων της περιοχής του Πολυκάστρου, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σχετικά με τη διαχείριση του κέντρου φιλοξενίας στην περιοχή.