Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ξαφνική επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη μέσω Τwitter.

Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε βολές εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανασύροντας παλαιότερες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το εάν θέλει ή όχι να γίνει πρωθυπουργός. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ανεύθυνο με ένα φαρμακερό tweet:

Ο κ. Μητσοτάκης δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ζητάει επίμονα εκλογές. Υπευθυνότητα #not.

Η Χαριλάου Τρικούπη, μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, καθώς έκανε νέα ανάρτηση πηγαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο χρόνο και στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ζητώντας απάντηση από τη ΝΔ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη Συγγρού, η οποία έκανε μια... αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρήκε... τίποτα! "Δεν σας βρίσκει ούτε η Google" ήταν η αιχμηρή απάντηση στο ΠΑΣΟΚ

 

Αλλά και πάλι το ΠΑΣΟΚ επανήλθε, λέγοντας ότι "η αναζήτηση για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ​έγινε πιθανότατα από τους υπολογιστές από τους οποίους προσπάθησαν να βγάλουν πρόεδρο στη ΝΔ", ρίχνοντας καρφιά για το φιάσκο της πρώτης προσπάθειας εκλογής προέδρου και στο τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε τη ματαίωση!