current views are: 8

14 Απριλίου 2016
Δημοσίευση11:16

Κύριε Φάμελλε θέλουμε ονόματα!!!

Το πρωί είχαμε μια συνομιλία στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Δημοσίευση 11:16’

Το πρωί είχαμε μια συνομιλία στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Το πρωί είχαμε μια συνομιλία στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον κ. Σωκράτη Φάμελλο. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Πολάκης- οι δηλώσεις του αν. Υπουργού Υγείας δημοσιεύονται σε άλλη στήλη– κράτησε κάποιες αποστάσεις κυρίως από την ορολογία που χρησιμοποιεί ο κ. Πολάκης, αλλά υιοθέτησε πλήρως όλα όσα είπε περί διαπλοκής. 

Το ερώτημα το οποίο θέσαμε- και απάντηση φυσικά δεν λάβαμε- στον κ. Φάμελλο είναι απλό: Ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες τους οποίους συχνά-πυκνά αναφέρετε; Πέντε είναι τα κανάλια. Ποιους λοιπόν εννοείτε; 

Δεν τόλμησε όμως να τους ονομάσει παρά το γεγονός ότι κάναμε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα. Ρωτήσαμε: Μιλάτε για τον Μπόμπολα; Τον Αλαφούζο; Τον Ψυχάρη; Τον Κοντομηνά, τον Κυριακού; Τον Βαρδινογιάννη; Αυτοί είναι οι καναλάρχες. Δεν απάντησε και πάλι. 

Γιατί κύριε Φάμελλε δεν λέτε ονοματεπώνυμα; Εάν έχετε όλα τα στοιχεία και όλες τις αποδείξεις πείτε τα τώρα. Γιατί φυσικά υπάρχουν διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και όχι μόνο στον χώρο των ΜΜΕ. Θέλουμε λοιπόν να μας τους πείτε εδώ και τώρα. Διαφορετικά όλη αυτή η ιστορία πάει στον βρόντο. 

Βέβαια ο κ. Φάμελος δεσμεύτηκε ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής θα δοθούν διευθύνσεις και ονόματα και σε δυο μήνες θα τα ξέρουμε όλοι επισήμως.
Περιμένουμε… 

Τ.Δ.Χ


σχετικα αρθρα