Μια συνάντηση, μια χειραψία, μια γνωριμία από τα παλιά…

Από τις πιο πολυσυζητημένες συναντήσεις, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας κατά την διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, απόψε, ήταν αυτή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Οι δύο πάλαι ποτέ και επί πολλά χρόνια σύντροφοι, ύστερα από το πολιτικό διαζύγιο που τους χώρισε το 2011 όταν ο Π. Κουρουμπλής καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο της κυβέρνησης Παπανδρέου, είχαν συναντηθεί τυχαία μόνο μια φορά στην Βουλή και χαιρετήθηκαν χωρίς ιδιαίτερη, τότε, εγκαρδιότητα.

Σήμερα, λοιπόν, κατά την τελετή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, είχαν μια αρκετά θερμή χειραψία και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο επίκεντρο της ολιγόλεπτης συζήτησής τους τέθηκε το ζήτημα της κεντροαριστεράς και των ζυμώσεων οι οποίες γίνονται, εσχάτως.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Π. Κουρουμπλής έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έρεισμα στην μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων που αναζητούν μια «κεντροαριστερή» στέγη…

Τι θα μπορούσε, άραγε, ο Γιώργος Παπανδρέου να συνεισφέρει σ’ αυτό το ζητούμενο του πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους; Το μέλλον θα δείξει

Ν.Π.