Κάνει επισκέψεις εκεί που δεν πρέπει. Εχει μεγάλη ιδεα για τον εαυτό του. Συναντά ανθρώπους που δεν πρέπει, λένε... αυτοί που τον γνωρίζουν καλά, προσθέτοντας τον χαρακτηρισμό "ψώνιο".  

Στην δημοσιότητα έχει έρθει κι ο μισθός του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ταμειου Χρηματοπιστωτικής Σταθεροτητας κ. Γιώργου Κουτσού. 

Κρατηθείτε: 185.000 ευρώ το χρόνο (χωρίς να υπολογίζονται οι κάρτες και τα αυτοκίνητα). 

Ο Βαρουφάκης του τον μείωσε, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τα αξίζει και αν έχει τα απαραίτητα προσόντα. 

Ο Γ. Κουτσός πριν αναλάβει καθήκοντα στο ΤΧΣ διατέλεσε μέλος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας στις μονάδες Επενδυτικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικών Συμμετοχών. 

Από το βιογραφικό του δεν φαίνεται να υπάρχει διεθνής εμπειρία και τα ερωτήματα είναι πολλά. 

Στο μεταξύ σάλο προκάλεσε η "χρυσή" ασυλία του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τα στελέχη του ΤΧΣ . Το χρυσό αυτό ασφαλιστικό συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια εξασφαλίζει τα στελέχη του Ταμείου που καλύπτονται εναντι αστικής ευθυνης από ενδεχομενες αγωγές που εγείρει οποιοσδήποτε τρίτος για πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Μέγιστο όριο κάλυψης είχαν οριστεί τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Το θέμα είχαν φέρει στην προηγούμενη  βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  

Μια άλλη ιστορία  στην οποία εμπλέκεται ο κ. Γ. Κουτσός είναι και η υπόθεση "Πανγαίας" για την οποία έρχονται μάλλον ποινικές διώξεις.
Ο Γ. Κουτσός είναι γιος του Νικου Κουτσού ο οποιος υπηρξε  εκπροσωπος του ΤΧΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ALPHA BANK και ηταν στέλεχος της Εθνικής μέχρι το 2011.  Οπως λένε " ο Ν. Κουτσός είναι σήμερα συνταξιούχος, 69 ετών. Δηλαδή, ο γιος ελέγχει τον πατέρα...".