Στα Mail δημοσιογράφων έφτασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μια πρόσκληση από έναν ιστότοπο epomeniellada.gr και αφορούσε πρόσκληση σε παρουσίαση μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας.

Το κείμενο που συνοδεύει την πρόσκληση αναφέρει:

"με την επόμενη Ελλάδα

Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας, που συμπορεύεται

  • με τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην πραγματική οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες,
  • με τις προσδοκίες της νέας γενιάς,
  • με την αγωνία των ανέργων.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:

Η.Καρανίκας - γιατρός, Α.Μανούρας - γεωπόνος επιχειρηματίας, Α.Οικονόμου - ψυχίατρος, Γ.Ραγκούσης - οικονομολόγος, Π.Σφηκάκης - δικηγόρος, Φ.Τσικρικτσή - ιδιωτική υπάλληλος, Ε.Κρομμύδα - εκπαιδευτικός."

Προφανώς από τα ονόματα ξεχωρίζει εκείνο του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή και όπως έχει πει ο ίδιος αναγκάστηκε να νοικιάζει το σπίτι του στην Πάρο για να καταφέρει να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Το newpost επικοινώνησε με τον κύριο Ραγκούση ο οποίος μα παρέπεμψε στην παρουσίαση της Τετάρτης . Μπαίνοντας κάποιος στην ιστοσελίδα epomeniellada.gr βλέπει την πρόσκληση για την παρουσίαση της Τετάρτης.