Ένταση που παραλίγο να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο, από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Βουλή, υπήρξε πριν από λίγο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του βουλευτή της ΧΑ, Χρήστου Παππά.

Αφορμή αποτέλεσαν χαρακτηρισμοί του κ. Παππά κατά την τοποθέτησή του, απέναντι στη κυβέρνηση, τους οποίους δεν άφησε αναπάντητους ο υπουργός. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής, αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του εθνικιστή και ότι επιδοκιμάζει τη βία της ελευθερίας κατηγόρησε τη κυβέρνηση πως είναι με τις δυνάμεις κατοχής της χώρας.

«Είστε οι τιμητές της δικτατορίας που ευθύνεται για τη τραγωδία της Κύπρου», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «σας γνωρίζει ο λαός καλά! Κραυγάζετε αλλά αυτές οι κραυγές δεν θα πνίξουν τις φωνές τη δημοκρατίας κ. Παππά. Πηγαίντε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».

Κάπου εκεί ακολούθησε κομφούζιο με τους βουλευτές της ΧΑ να φωνάζουν και να αποδοκιμάζουν τον υπουργό με τις γνωστές ιαχές, με κάποιους μάλιστα να λένε πως ακούστηκε η φράση- χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να το επιβεβαιώσουν- « να πεις στην οικογένειά σου να προσέχει».