current views are: 7

12 Μαΐου 2016
Δημοσίευση09:36

Ο επίμονος δημοσιογράφος και η αντίδραση Παππά (Βίντεο)

Ιδιαίτερα επίμονος ήταν  κατά τη διάρκεια συνέντευξης δημοσιογράφος της Deutsche Welle

Δημοσίευση 09:36’

Ιδιαίτερα επίμονος ήταν  κατά τη διάρκεια συνέντευξης δημοσιογράφος της Deutsche Welle

Ιδιαίτερα επίμονος στις ερωτήσεις του ήταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης,  δημοσιογράφος της Deutsche Welle, σε σημείο που ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ζήτησε δύο φορές τη διακοπή της συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας δυσφόρησε αρκετές φορές με τα σχόλια του δημοσιογράφου της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman, που έφτασε σε σημείο να αναφωνήσει «ω, Θεέ μου!», ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη.

Ο  παρουσιαστής, αρκετές φορές ήταν ιδιαίτερα επίμονος στις ερωτήσεις του στον κ. Παππά, με αποκορύφωμα τα σχόλια του για την περίφημη φράση της Τασίας Χριστουδουλοπούλου για τους μετανάστες που «λιάζονται».  

«Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή τη δήλωση;», για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παππά ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να πάρει την  απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά, με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Ελληνα υπουργού:

«Θεέ μου, τι κάνω εδώ; Μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής…

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να κατευνάσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει. Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

 

 

 

 

 

 


σχετικα αρθρα