Δύο χρόνια κλείνει φέτος το στέκι πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και δικηγόρων στη Μαντζάρου 3. Άλλωστε, τα τραπέζια του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εξελίξεων στη ΝΔ, αποτέλεσαν το φυσικό χώρο του έντονου πολιτικού παρασκηνίου που γνώρισε η κεντρεοδεξιά παράταξη, με κορυφαία γαλάζια στελέχη, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και την Ντόρα Μπακογιάννη να δίνουν το παρόν. 

Το νεοκλασικό, όπου έζησε ο εθνικός συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος, ανάμεσα από τη Σόλωνος και τη Σκουφά, είναι πλέον το σημείο που δίνουν τα ραντεβού τους, είτε για business είτε για διασκέδαση, άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. 

Για τα γενέθλιά του, αυτό το Σάββατο, 14 Μαΐου, το All day-Café Bar «Μαντζάρου 3». φοράει τα γιορτινά του και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους φίλους του, σε ένα all day party. Μάλιστα, ο ομώνυμος πεζόδρομος θα μετατραπεί σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτο happenings, special surprises, μοναδικά cocktails και welcome drinks από ευφάνταστους bar tenders και εξαιρετικές μουσικές από γνωστούς djs.  

Το All day-Café Bar «Μαντζάρου 3» θα επιδιώξει για μία ακόμα φορά να κλέψει τις καρδιές νέων και παλαιών φίλων με την αστική κομψότητα που χαρακτηρίζει την αθηναϊκή αυτή γωνιά. Οι πόρτες λοιπόν του νεοκλασικού θα ανοίξουν από το πρωί για τον πρώτο καφέ της ημέρας και θα παραμείνουν ανοιχτές till Dawn...για να δεθεί ακόμα περισσότερο η παρέα.

Π.Ρ.