Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Η κ. Αυλωνίτου μιλώντας στο Down Town Κύπρου, στο οποίο έκανε και φωτογράφηση με μαγιό αναφέρθηκε τόσο στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που σχολιάστηκαν, αλλά δεν δίστασε να απαντήσει και στο ποιον βουλευτή θεωρεί γοητευτικό.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στον σταθμό του ART αλλά και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια Parole, η κ. Αυλωνίτου ανέφερε πως:

 «Στον Μυλωνάκη καταρχάς έχω πάρα πολύ καιρό να πάω γιατί έχει ξεφύγει. Άλλαξε το στυλ του, λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και υπερβάλλει. Όσον αφορά στην Πάνια πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

Ενώ σχετικά με τον ποιον θεωρεί ως τον πιο γοητευτικό βουλευτή, η κ. Αυλωνίτου, δεν δίστασε να κατονομάσει τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Ετυμολογικά, γοητευτικός, σημαίνει αυτός που βγάζει τις πιο γοερές κραυγές. Με αυτή την έννοια ο πιο γοητευτικός άνδρας στο σημερινό κοινοβούλιο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος», δήλωσε.