Ουδεμία διάθεση εμπλοκής με τον ΠΑΟΚ ή έστω με την ΕΠΟ, στην επόμενη μετά Γκιρτζίκη ημέρα, δηλώνει ότι έχει ο πρώην Γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος. 

Παρά τη στενή σχέση του με τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο Ανδ. Παπαμιμίκος διέψευσε στην εφημερίδα Larissanet.gr της γενέτειράς του, κάθε σενάριο εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο. Κάτι, πάντως, που δεν τον εμπόδισε να σουτάρει στο περιβάλλον του Προέδρου της Ν.Δ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι δίπλα του όμως δεν εμφανίζονται έτοιμοι να αλλάξουν για να προσαρμοστούν σ’ αυτή τη λογική και δυστυχώς τον κρατάνε πίσω. Άλλοτε παίζουν τα δικά τους παιχνίδια για να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της Συγγρού και άλλοτε εκδηλώνουν συμπλέγματα «νεοπλουτισμού». Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο από τη μία μέρα στην άλλη να διαχειριστείς την εξουσία, όμως χρήσιμοι στην προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος της ΝΔ θα είναι εκείνοι που θα λειτουργούν ενωτικά και υπερβατικά προς όφελος της Παράταξης», ανέφερε ο πρώην Γραμματέας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πληγές που άνοιξαν με αφορμή το επεισοδιακό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ πολύ δύσκολα θα κλείσουν

Τ.Τ