Το δεύτερο βίντεο που αφορά της Συμφωνία Αλήθειας της ΝΔ με την κοινωνία, έδωσε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επιτελείο αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει ξεκινήσει κύκλο στοχευμένων περιοδειών προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματός του, έπειτα από το βίντεο με την περιοδεία του στο Περιστέρι ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη στο Facebook, τις εικόνες από την σημερινή επίσκεψή του στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, στο φυλάκιο εθελοντών δασοπυροσβεστών στην Αγία Μαύρα Ηλιούπολης, όπου είδε από κοντά τα σχέδια αντιμετώπισης μιας πυρκαγιάς και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικού σώματος, στο Χαλάνδρι.

Το βίντεο ξεκινά με τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ενώ προβάλει και μηνύματα, όπως το «Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να μας προστατέψουν» και το «εμπιστευόμαστε τους δασοπυροσβέστες και τους εθελοντές».

Η ανάρτηση συνοδεύεται με το σχόλιο «συνεχίζουμε καθημερινά να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Οι δασοπυροσβέστες και οι εθελοντές που κάθε καλοκαίρι ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν τα δάση αλλά και τους πολίτες χρειάζονται τη στήριξή μας» και κλείνει με το λογότυπο της ΝΔ και το σύνθημα «Νέα Δημοκρατία – Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία».