Μία από τις παραστάσεις που μας έχουν συνηθίσει να δίνουν τα τελευταία χρόνια, «ανέβασαν» στη σκηνή της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

 Το εκρηκτικό δίδυμο, πιστό στις «κοινοβουλευτικές παραδόσεις» διασταύρωσε τα ξίφη του, μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο αιχμές και αλληλοκατηγορίες, χρησιμοποιώντας το απαραίτητο πλέον σκηνικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Την αρχή έκανε ο κ. Γεωργιάδης, που παίρνοντας το λόγο, απάντησε στις αιχμές του υπουργού για τις σχέσεις της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. « Έχετε διαβάσει τι έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για εσάς;», αναρωτήθηκε με το γνωστό του ύφος ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε υπενθυμίζοντας πως ο κ. Παπαδημούλης είχε γράψει στο twitter πως δεν θα μπορούσε το κόμμα του να συγκυβερνήσει με έναν «χουντοασίστα» όπως ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

«Στηρίζετε μια κυβέρνηση που ο κ. Φιλης θέλει να απαγορεύσει τα αρχαία ελληνικά», σημείωσε στον ίδιο τόνο και κατέληξε λέγοντας πως ο κ. Καμμένος δεν έχει «τα μούτρα» να κρίνει τη ΝΔ.

«Μάλλον ο Παπαδημούλης μας μπέρδεψε εμάς τους δύο», απάντησε με νόημα ο υπουργός και σημείωσε πως υπάρχουν διαφορές στη κυβέρνηση και πως το κόμμα του θα κρατήσει διαφορετική στάση στις ψηφοφορίες της Βουλής στα θέματα τα οποία διαφωνεί. «Θα σας χαλάσουμε τη σούπα και θα συνεχίσουμε τα βρίσκουμε», είπε.